Benefits that can only be enjoyed by booking through Barcelo.com

Book at Barcelo.com and register for the my Barceló programme for the best price guaranteed, free Wi-Fi, complimentary mineral water, a welcome gift and a gift voucher worth 5% of the cost of your booking to spend on extra services.

You will also get VIP services and an additional discount of up to 10% off your next bookings. Exclusive benefits only at Barcelo.com!

Views of Barceló Jandía Mar  Hotel Complex

Treat yourself to the advantages of our new product, Barceló +

Enjoy all the benefits of the Deluxe rooms, and make your holiday a unique experience.

Barceló + comprises 2 areas, one for food and drink and another for accommodation, all designed to offer our guests the utmost comfort together with the most exclusive services.

Occidental Jandía Mar

Texto: 37550 Nachází se naproti pláži Jandía, má velké wellness centrum a širokou nabídku sportovních aktivit. C/ Playa del Jable s/n. Barranco de Vinamar | 35625 Jandía, Pájara (Fuerteventura)
+34 928 54 65 00 +34 928 542 570
Occidental Jandía Mar Texto: 37550 4 out of 5 based on 4150 ratings. 4150 user reviews.
Occidental Jandía Mar reviewed by Volloda on . Průměrný hotel Jedná se o hotel spíše pro nenáročné klienty. Hotel, pokoje čisté, personál ochotný. - Jidlo nebylo ok (krom velkého výběru ovoce a čerstvě vymačkaných džusů - to ok bylo), např. ryby dobré nebyly... Rating: 3
map

Occidental Jandía Mar

C/ Playa del Jable s/n. Barranco de Vinamar   35625 Jandía, Pájara (Fuerteventura)  


Places of Interest

84 km Fuerteventura

45 km Golfové hřiště Las Playitas

600 m Pláž Jandía

Premios y Reconocimientos Prizes and awards

Názory klientů

Není lepší odborník, než je cestovatel.

Occidental Jandía Mar

4.0/5 Round Indicators
| 4182 Recenze

CELKOVÉ HODNOCENÍ

Round Indicators

PODROBNÉ HODNOCENÍ

Round Indicators

Poměr kvality a ceny

Round Indicators

Umístění

Round Indicators

Kvalita spánku

Round Indicators

Pokoje

Round Indicators

Čistota

Round Indicators

Služby


HODNOCENÍ NÁVŠTĚVNÍKŮ

Výborné

33% Complete

1395

Velmi dobré

39% Complete

1660

Normální

17% Complete

732

Špatné

5% Complete

246

Velmi špatné

3% Complete

154

Filtrovat podle

Seřadit podle

    Round Indicators
    Rhiannan S 02/27/2017 Páry

    “Lovely hotel, food and location”

    Stayed here for a week all inclusive in February 2017. Having read some of the earlier reviews I was a bit worried about the food and the lack of attention to detail, but I shouldn't have worried. The hotel is really nice - no idea where the attention to detail comment came from. The hotel is spotless - from the rooms, to reception, to the pool area. The food variety was excellent. Lots of fresh salad, vegetables and plenty of fresh meat and fish to choose from. A couple of times the food wasn't as hot as it could've been. I've seen earlier responses from the hotel to reviews about the food temperature stating that it is checked by staff. I have to say, not once did I see a member of staff checking the food temperature. However, like I said, I didn't find the food temp a problem anyway. Drinks on tap... excellent (water, wine, sangria, beer, fizz and hot drinks)! Paper cups by the pool doesn't bother me as much as it does with other reviewers. It's a cup, you're on a holiday, just relax! If you want a posh glass go to the bar. The hotel is on a hill so be prepared for a walk up and achey calves afterwards. There is a shuttle bus provided by the hotel and taxis are really cheap. I LOVED that you could book an Avis hire car via the iPad in reception - this was so easy to do. We booked a car at 10.30 for 11.30 and it arrived bang on time and was reasonably priced. The cleaners REALLY wanted to clean our room EVERY DAY. This became amusing to us in the latter part of the week. We did not put the little 'clean' sign on the door everyday as we did not deem it necessary to have new towels and sheets everyday - we figured every 2-3 is enough. This resulted in little leaflets being put under the door saying that cleaners had 'repeatedly' tried to gain entry to the room but that we had not allowed access. I find this quite bizarre and quite amusing. The pool area was always clean and sun loungers always available. Lots of activities to participate in - polo, cycling, random bursts of exercise from the activities team - which is fun to watch if you don't want to participate! The indoor pool (spa) can be used at an extra charge but the gym is free. Overall a really great stay and would visit again.
    Round Indicators
    Heath G Fareham, Spojené království. 02/27/2017 Páry

    “Great winter sun break”

    The hotel was lovely, people were friendly. It had a good range of food and drink on offer for a hassle free all inclusive it ticked all th boxes. It's within easy reach of Morro Jable and is well worth a visit
    Round Indicators
    Volloda Pardubice, Česká republika. 12/20/2015 S rodinou

    “Průměrný hotel”

    Jedná se o hotel spíše pro nenáročné klienty. Hotel, pokoje čisté, personál ochotný. - Jidlo nebylo ok (krom velkého výběru ovoce a čerstvě vymačkaných džusů - to ok bylo), např. ryby dobré nebyly, ve srovnání s konkurečním Iberostarem se ryby teměř nedaly jist, po grilování, co se pořádalo 2x týdně jsem měl celý den střevní problémy, po 2. jsem již grilované maso nezkoušel. Co se týče programu ALL in tak konkureční řetězce ho mají daleko rozsáhlejší. Hotel je dál od moře ale to bylo známo, tudíž to za mínus nepovažuji. + Hotel má vlastní spa s bazénem s teplou vodou. WIFI, internet v ceně. Po druhé bych do tohoto hotelu už nejel, raději když do Španělska tak do Iberostaru, sice dražší ale lepší.
    Round Indicators
    bric1982 Ostrava, Česká republika. 10/07/2015 S rodinou

    “Výborná rodinná dovolená”

    Velmi pěkný hotel na dobrém místě. Hotel je na kopci, který je opravdu krpál. Takže i mladá rodina s kočárkem měla co dělat jej vylézt. Naštěstí jsme měli půjčené auto, takže jsme do kopce pěšky moc nechodili. Co je třeba vyzdvihnout je personál (vždy usměvavý, číšníci opravdu kmitali, animátoři bavili děti i u jídla), prostředí hotelu, výborná a obměňující se kuchyně, každovečerní animační program (ať už animátorů, nebo různých hostů, za náš pobyt jsme zažili zpěváky, kapely, tanečníky, kouzelníka, akrobaty a několik vystoupení animátorů). All- inclusive bylo taky výborné, bohaté snídaně, obědy i večeře, u večeří byly co druhý nebo třetí den i tématické koutky (asijská kuchyně, arabská, čínská, mořské plody apod.). Z jídla skoro vše, občas i kozí maso, ovčí často, vždy ryby, dále jsme jedli i chobotnice, kalamáry, paellu apod. Žena si ňachňala nad sladkým a zákusky. Přes den občerstvení ve snack baru - mohli jste si připravit sandwich, hot-dog, hamburger, dát si hranolky s masem, pizzu nebo kafe a zmrzlinu. Alkoholu a drinků taky v ceně spousta, výborný je místní rum Arehucas, ten jsme si pak koupili i domů. V ceně piňa Colada a podobné drinky. Bazény hezké, udržované a čisté, s né moc slanou vodou, vlažné, dobré i pro malého. Bazén ve wellness vyloženě teplý. Kousek pod hotelem je pláž, ta se nám ale moc nelíbila, bylo na ní spousta kamenů a vstup do moře byl nic moc. Jezdili jsme na Sotavento, ta byla asi 14 km daleko, krásná, poloprázdná, velmi čistá s pozvolným vstupem do moře, když nebyl zrovna příliv. Pokoje jsou starší, hlavně na kachlích v koupelně a průsvitných vstupních dveřích je to znát. Hodně je slyšet taky přes balkonové okna. Toto vylepšit, tak by hotel měl opravdu málo slabin. Doporučujeme i výlet do vnitrozemí, moc hezké je město Betancuria, po cestě zažijete krásné výhledy, navštívili jsme i mlýn v Tiscamanitě.

    Barcelo_Canarias, Director General v zařízení Occidental Jandia Mar, odpověděl na tuto recenzi.
     Dear "bric1982", Thank you very much for your last feedback, taking a moment of your time to share your experience with other travelers. We are very happy to know that you have enjoyed all the facilities of the hotel, our all inclusive service and also that you have received a good service from the staff. In the same way, I would like to thank you about your kind words of the area - beautiful beaches of Sotavento and the former capital city in Betancuria. Please let us know when you are planning your next visit. Regards from Jandia Mar,

    Round Indicators
    slornalou west midlands. 06/25/2014

    “Skvělý hotel”

    Měla jsem z tohoto hotelu trochu obavy, protože měl dobré i špatné recenze. A jako ostatní musím připustit, že by pokoje potřebovaly vymalovat a postele nejsou zrovna pohodlné, ale není to nic strašného. Celkově mi hotel přišel čistý a uklizený. Okolí bazénu bylo hezké, spousta lehátek a hezký malý snack bar. Areál hotelu je čistý a hezký, kdo má ale problémy se schody, tak pozor, je jich tam hodně. Pláž je sice jen 10 minut pěšky, ale je to dolů z velmi prudkého kopce a je mnohem snazší dostat se dolů než nahoru. Pláž je čistá a písčitá, moře hezké, jakmile už jste u něj. Zábavný je minigolf, je tu i tělocvična, tenisové kurty, kulečník atd. Musím prohlásit, že jídlo je zde vynikající! K snídani je dobrý výběr teplého jídla, cereálií, lívanců, kontinentální snídaně atd. Večerní jídlo je každý den jiné a můžete si přidávat podle libosti. Nápoje si berete u samoobslužného baru, je zde pivo, sangria, víno, džusy, nealkoholické nápoje a káva. Obsluha vám přinese jen kořalky nebo koktejly. Jídlu bych dala 9,5/10. Počasí na Fuerteventuře může být trochu nepředvídatelné, někdy fouká hodně vítr, ale mám to ráda, je pak snesitelnější si někde poležet, a když je vítr, je méně moskytů! Může být horko, ale u chladných bazénů se osvěžíte. Mohu tento hotel v každém případě doporučit, klidná dovolená, skvělé jídlo a pití, obchody 15 minut pěšky, líbilo se mi tam.

    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • únor 27 2017
    • Páry

    Rhiannan S

    “Lovely hotel, food and location”


    Stayed here for a week all inclusive in February 2017. Having read some of the earlier reviews I was a bit worried about the food and the lack of attention to detail, but I shouldn't have worried. The hotel is really nice - no idea where the attention to detail comment came from. The hotel is spotless - from the rooms, to reception, to the pool area. The food variety was excellent. Lots of fresh salad, vegetables and plenty of fresh meat and fish to choose from. A couple of times the food wasn't as hot as it could've been. I've seen earlier responses from the hotel to reviews about the food temperature stating that it is checked by staff. I have to say, not once did I see a member of staff checking the food temperature. However, like I said, I didn't find the food temp a problem anyway. Drinks on tap... excellent (water, wine, sangria, beer, fizz and hot drinks)! Paper cups by the pool doesn't bother me as much as it does with other reviewers. It's a cup, you're on a holiday, just relax! If you want a posh glass go to the bar. The hotel is on a hill so be prepared for a walk up and achey calves afterwards. There is a shuttle bus provided by the hotel and taxis are really cheap. I LOVED that you could book an Avis hire car via the iPad in reception - this was so easy to do. We booked a car at 10.30 for 11.30 and it arrived bang on time and was reasonably priced. The cleaners REALLY wanted to clean our room EVERY DAY. This became amusing to us in the latter part of the week. We did not put the little 'clean' sign on the door everyday as we did not deem it necessary to have new towels and sheets everyday - we figured every 2-3 is enough. This resulted in little leaflets being put under the door saying that cleaners had 'repeatedly' tried to gain entry to the room but that we had not allowed access. I find this quite bizarre and quite amusing. The pool area was always clean and sun loungers always available. Lots of activities to participate in - polo, cycling, random bursts of exercise from the activities team - which is fun to watch if you don't want to participate! The indoor pool (spa) can be used at an extra charge but the gym is free. Overall a really great stay and would visit again.


    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • únor 27 2017
    • Fareham, Spojené království
    • Páry

    Heath G

    “Great winter sun break”


    The hotel was lovely, people were friendly. It had a good range of food and drink on offer for a hassle free all inclusive it ticked all th boxes. It's within easy reach of Morro Jable and is well worth a visit


    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • prosinec 20 2015
    • Pardubice, Česká republika
    • S rodinou

    Volloda

    “Průměrný hotel”


    Jedná se o hotel spíše pro nenáročné klienty. Hotel, pokoje čisté, personál ochotný. - Jidlo nebylo ok (krom velkého výběru ovoce a čerstvě vymačkaných džusů - to ok bylo), např. ryby dobré nebyly, ve srovnání s konkurečním Iberostarem se ryby teměř nedaly jist, po grilování, co se pořádalo 2x týdně jsem měl celý den střevní problémy, po 2. jsem již grilované maso nezkoušel. Co se týče programu ALL in tak konkureční řetězce ho mají daleko rozsáhlejší. Hotel je dál od moře ale to bylo známo, tudíž to za mínus nepovažuji. + Hotel má vlastní spa s bazénem s teplou vodou. WIFI, internet v ceně. Po druhé bych do tohoto hotelu už nejel, raději když do Španělska tak do Iberostaru, sice dražší ale lepší.


    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • říjen 7 2015
    • Ostrava, Česká republika
    • S rodinou

    bric1982

    “Výborná rodinná dovolená”


    Velmi pěkný hotel na dobrém místě. Hotel je na kopci, který je opravdu krpál. Takže i mladá rodina s kočárkem měla co dělat jej vylézt. Naštěstí jsme měli půjčené auto, takže jsme do kopce pěšky moc nechodili. Co je třeba vyzdvihnout je personál (vždy usměvavý, číšníci opravdu kmitali, animátoři bavili děti i u jídla), prostředí hotelu, výborná a obměňující se kuchyně, každovečerní animační program (ať už animátorů, nebo různých hostů, za náš pobyt jsme zažili zpěváky, kapely, tanečníky, kouzelníka, akrobaty a několik vystoupení animátorů). All- inclusive bylo taky výborné, bohaté snídaně, obědy i večeře, u večeří byly co druhý nebo třetí den i tématické koutky (asijská kuchyně, arabská, čínská, mořské plody apod.). Z jídla skoro vše, občas i kozí maso, ovčí často, vždy ryby, dále jsme jedli i chobotnice, kalamáry, paellu apod. Žena si ňachňala nad sladkým a zákusky. Přes den občerstvení ve snack baru - mohli jste si připravit sandwich, hot-dog, hamburger, dát si hranolky s masem, pizzu nebo kafe a zmrzlinu. Alkoholu a drinků taky v ceně spousta, výborný je místní rum Arehucas, ten jsme si pak koupili i domů. V ceně piňa Colada a podobné drinky. Bazény hezké, udržované a čisté, s né moc slanou vodou, vlažné, dobré i pro malého. Bazén ve wellness vyloženě teplý. Kousek pod hotelem je pláž, ta se nám ale moc nelíbila, bylo na ní spousta kamenů a vstup do moře byl nic moc. Jezdili jsme na Sotavento, ta byla asi 14 km daleko, krásná, poloprázdná, velmi čistá s pozvolným vstupem do moře, když nebyl zrovna příliv. Pokoje jsou starší, hlavně na kachlích v koupelně a průsvitných vstupních dveřích je to znát. Hodně je slyšet taky přes balkonové okna. Toto vylepšit, tak by hotel měl opravdu málo slabin. Doporučujeme i výlet do vnitrozemí, moc hezké je město Betancuria, po cestě zažijete krásné výhledy, navštívili jsme i mlýn v Tiscamanitě.


    Barcelo_Canarias, Director General v zařízení Occidental Jandia Mar, odpověděl na tuto recenzi.
    Dear "bric1982", Thank you very much for your last feedback, taking a moment of your time to share your experience with other travelers. We are very happy to know that you have enjoyed all the facilities of the hotel, our all inclusive service and also that you have received a good service from the staff. In the same way, I would like to thank you about your kind words of the area - beautiful beaches of Sotavento and the former capital city in Betancuria. Please let us know when you are planning your next visit. Regards from Jandia Mar,

    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • červen 25 2014
    • west midlands

    slornalou

    “Skvělý hotel”


    Měla jsem z tohoto hotelu trochu obavy, protože měl dobré i špatné recenze. A jako ostatní musím připustit, že by pokoje potřebovaly vymalovat a postele nejsou zrovna pohodlné, ale není to nic strašného. Celkově mi hotel přišel čistý a uklizený. Okolí bazénu bylo hezké, spousta lehátek a hezký malý snack bar. Areál hotelu je čistý a hezký, kdo má ale problémy se schody, tak pozor, je jich tam hodně. Pláž je sice jen 10 minut pěšky, ale je to dolů z velmi prudkého kopce a je mnohem snazší dostat se dolů než nahoru. Pláž je čistá a písčitá, moře hezké, jakmile už jste u něj. Zábavný je minigolf, je tu i tělocvična, tenisové kurty, kulečník atd. Musím prohlásit, že jídlo je zde vynikající! K snídani je dobrý výběr teplého jídla, cereálií, lívanců, kontinentální snídaně atd. Večerní jídlo je každý den jiné a můžete si přidávat podle libosti. Nápoje si berete u samoobslužného baru, je zde pivo, sangria, víno, džusy, nealkoholické nápoje a káva. Obsluha vám přinese jen kořalky nebo koktejly. Jídlu bych dala 9,5/10. Počasí na Fuerteventuře může být trochu nepředvídatelné, někdy fouká hodně vítr, ale mám to ráda, je pak snesitelnější si někde poležet, a když je vítr, je méně moskytů! Může být horko, ale u chladných bazénů se osvěžíte. Mohu tento hotel v každém případě doporučit, klidná dovolená, skvělé jídlo a pití, obchody 15 minut pěšky, líbilo se mi tam.


    Barceló Jandía Mar  Hotel Family Room

    Family life under an all-day sun and the best beaches in Fuerteventura.

    Zavřít 

    Zpět Najděte hotel

    Hotely v Mexiko

    Vybrat Mexiko

    Hotely v Španělsko

    Vybrat Španělsko

    Budu cestovat z

    VŠE A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z