Views of Barceló Jandía Mar  Hotel Complex

Occidental Jandía Mar

Texto: 37550 Nachází se naproti pláži Jandía, má velké wellness centrum a širokou nabídku sportovních aktivit. C/ Playa del Jable s/n. Barranco de Vinamar | 35625 Jandía, Pájara (Fuerteventura)
+34 928 54 65 00 +34 928 542 570
Occidental Jandía Mar Texto: 37550 4 out of 5 based on 4263 ratings. 4263 user reviews.
Occidental Jandía Mar reviewed by Volloda on . Průměrný hotel Jedná se o hotel spíše pro nenáročné klienty. Hotel, pokoje čisté, personál ochotný. - Jidlo nebylo ok (krom velkého výběru ovoce a čerstvě vymačkaných džusů - to ok bylo), např. ryby dobré nebyly... Rating: 3
map

Occidental Jandía Mar

C/ Playa del Jable s/n. Barranco de Vinamar   35625 Jandía, Pájara (Fuerteventura)  


Places of Interest

84 km Fuerteventura

45 km Golfové hřiště Las Playitas

600 m Pláž Jandía

Premios y Reconocimientos Prizes and awards

Názory klientů

Není lepší odborník, než je cestovatel.

Occidental Jandía Mar

4.0/5 Round Indicators
| 4306 Recenze

CELKOVÉ HODNOCENÍ

Round Indicators

PODROBNÉ HODNOCENÍ

Round Indicators

Poměr kvality a ceny

Round Indicators

Umístění

Round Indicators

Kvalita spánku

Round Indicators

Pokoje

Round Indicators

Čistota

Round Indicators

Služby


HODNOCENÍ NÁVŠTĚVNÍKŮ

Výborné

33% Complete

1441

Velmi dobré

39% Complete

1706

Normální

17% Complete

748

Špatné

5% Complete

250

Velmi špatné

3% Complete

161

Filtrovat podle

Seřadit podle

    Round Indicators
    lyndseyfielding Brough, hull, United Kingdom. 03/27/2017 S rodinou

    “Not the best ”

    The hotel is on a steep hill and has lots of steps within, I would say if you have walking difficulties not to book this hotel. The hotel is geared for young families and babies, with plenty of very loud entertainment, children's buffet area and kids club, the entertainment on a evening was irritating with a very loud person gathering people to watch, we could not stand the shouting and sillyness of it but family's with kids seemed to enjoy. The snack bar area was dirty and the food was very very poor with salad on display in dirty dishes. The room we were given was a blue room with what seemed to be bunk beds! We immediately complained and the room was changed for us but it still was not a patch on other Barcelo hotel rooms. The cleaner for the room was good although not a lot of cleaning happened mostly just a tidy around. The canteen dinner hall is chaos with nobody sticking to the smart rule with no shorts and flip flops a lot of people wearing inappropriate and scruffy clothing for dinner. Don't expect everything included for all inclusive in fact I would not go all inclusive here as you even had to pay €3 per day to park your car, absolutely ridiculous making people park on the road when their car park was empty. Just greedy. The spa DO NOT BOTHER SAVE YOUR MONEY the pool was dirty, and they have he cheek to ask you to buy a silly swim hat at €2 each which isn't even water proof, only a tiny indoor pool, and 2 saunas and a tiny gym, all in bed of a good bleach, not worth the money at all. If your looking for a quiet getaway avoid this hotel, it's big, brash and bold, there are far nicer Barcelo hotels and this one really has let the name down.
    Round Indicators
    V1393ZXlucas Brighton, United Kingdom. 03/26/2017 Páry

    “Lucas”

    Hotel was nice. Food was boring but tasty. But that was not the biggest problem. If the service was more prone to work it would not bother me. But there were still no plates or stools, the tables were slow but dirty. There was never any glass or mug. One downside of this hotel service in the restauarant. The person at the door was very nice and greeted the guests and when I needed something I had to walk from the end of the hall to the menegarea hall, but the usual restaurant staff would fail. The only downside for me. After this the hotel was very nice, the pool big clean rooms left the staff nice and smile always helpful.Rooms were clean. Maybe WIFI did not always work properly.
    Round Indicators
    Volloda Pardubice, Česká republika. 12/20/2015 S rodinou

    “Průměrný hotel”

    Jedná se o hotel spíše pro nenáročné klienty. Hotel, pokoje čisté, personál ochotný. - Jidlo nebylo ok (krom velkého výběru ovoce a čerstvě vymačkaných džusů - to ok bylo), např. ryby dobré nebyly, ve srovnání s konkurečním Iberostarem se ryby teměř nedaly jist, po grilování, co se pořádalo 2x týdně jsem měl celý den střevní problémy, po 2. jsem již grilované maso nezkoušel. Co se týče programu ALL in tak konkureční řetězce ho mají daleko rozsáhlejší. Hotel je dál od moře ale to bylo známo, tudíž to za mínus nepovažuji. + Hotel má vlastní spa s bazénem s teplou vodou. WIFI, internet v ceně. Po druhé bych do tohoto hotelu už nejel, raději když do Španělska tak do Iberostaru, sice dražší ale lepší.
    Round Indicators
    bric1982 Ostrava, Česká republika. 10/07/2015 S rodinou

    “Výborná rodinná dovolená”

    Velmi pěkný hotel na dobrém místě. Hotel je na kopci, který je opravdu krpál. Takže i mladá rodina s kočárkem měla co dělat jej vylézt. Naštěstí jsme měli půjčené auto, takže jsme do kopce pěšky moc nechodili. Co je třeba vyzdvihnout je personál (vždy usměvavý, číšníci opravdu kmitali, animátoři bavili děti i u jídla), prostředí hotelu, výborná a obměňující se kuchyně, každovečerní animační program (ať už animátorů, nebo různých hostů, za náš pobyt jsme zažili zpěváky, kapely, tanečníky, kouzelníka, akrobaty a několik vystoupení animátorů). All- inclusive bylo taky výborné, bohaté snídaně, obědy i večeře, u večeří byly co druhý nebo třetí den i tématické koutky (asijská kuchyně, arabská, čínská, mořské plody apod.). Z jídla skoro vše, občas i kozí maso, ovčí často, vždy ryby, dále jsme jedli i chobotnice, kalamáry, paellu apod. Žena si ňachňala nad sladkým a zákusky. Přes den občerstvení ve snack baru - mohli jste si připravit sandwich, hot-dog, hamburger, dát si hranolky s masem, pizzu nebo kafe a zmrzlinu. Alkoholu a drinků taky v ceně spousta, výborný je místní rum Arehucas, ten jsme si pak koupili i domů. V ceně piňa Colada a podobné drinky. Bazény hezké, udržované a čisté, s né moc slanou vodou, vlažné, dobré i pro malého. Bazén ve wellness vyloženě teplý. Kousek pod hotelem je pláž, ta se nám ale moc nelíbila, bylo na ní spousta kamenů a vstup do moře byl nic moc. Jezdili jsme na Sotavento, ta byla asi 14 km daleko, krásná, poloprázdná, velmi čistá s pozvolným vstupem do moře, když nebyl zrovna příliv. Pokoje jsou starší, hlavně na kachlích v koupelně a průsvitných vstupních dveřích je to znát. Hodně je slyšet taky přes balkonové okna. Toto vylepšit, tak by hotel měl opravdu málo slabin. Doporučujeme i výlet do vnitrozemí, moc hezké je město Betancuria, po cestě zažijete krásné výhledy, navštívili jsme i mlýn v Tiscamanitě.

    Barcelo_Canarias, Director General v zařízení Occidental Jandia Mar, odpověděl na tuto recenzi.
     Dear "bric1982", Thank you very much for your last feedback, taking a moment of your time to share your experience with other travelers. We are very happy to know that you have enjoyed all the facilities of the hotel, our all inclusive service and also that you have received a good service from the staff. In the same way, I would like to thank you about your kind words of the area - beautiful beaches of Sotavento and the former capital city in Betancuria. Please let us know when you are planning your next visit. Regards from Jandia Mar,

    Round Indicators
    slornalou west midlands. 06/25/2014

    “Skvělý hotel”

    Měla jsem z tohoto hotelu trochu obavy, protože měl dobré i špatné recenze. A jako ostatní musím připustit, že by pokoje potřebovaly vymalovat a postele nejsou zrovna pohodlné, ale není to nic strašného. Celkově mi hotel přišel čistý a uklizený. Okolí bazénu bylo hezké, spousta lehátek a hezký malý snack bar. Areál hotelu je čistý a hezký, kdo má ale problémy se schody, tak pozor, je jich tam hodně. Pláž je sice jen 10 minut pěšky, ale je to dolů z velmi prudkého kopce a je mnohem snazší dostat se dolů než nahoru. Pláž je čistá a písčitá, moře hezké, jakmile už jste u něj. Zábavný je minigolf, je tu i tělocvična, tenisové kurty, kulečník atd. Musím prohlásit, že jídlo je zde vynikající! K snídani je dobrý výběr teplého jídla, cereálií, lívanců, kontinentální snídaně atd. Večerní jídlo je každý den jiné a můžete si přidávat podle libosti. Nápoje si berete u samoobslužného baru, je zde pivo, sangria, víno, džusy, nealkoholické nápoje a káva. Obsluha vám přinese jen kořalky nebo koktejly. Jídlu bych dala 9,5/10. Počasí na Fuerteventuře může být trochu nepředvídatelné, někdy fouká hodně vítr, ale mám to ráda, je pak snesitelnější si někde poležet, a když je vítr, je méně moskytů! Může být horko, ale u chladných bazénů se osvěžíte. Mohu tento hotel v každém případě doporučit, klidná dovolená, skvělé jídlo a pití, obchody 15 minut pěšky, líbilo se mi tam.

    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • březen 27 2017
    • Brough, hull, United Kingdom
    • S rodinou

    lyndseyfielding

    “Not the best ”


    The hotel is on a steep hill and has lots of steps within, I would say if you have walking difficulties not to book this hotel. The hotel is geared for young families and babies, with plenty of very loud entertainment, children's buffet area and kids club, the entertainment on a evening was irritating with a very loud person gathering people to watch, we could not stand the shouting and sillyness of it but family's with kids seemed to enjoy. The snack bar area was dirty and the food was very very poor with salad on display in dirty dishes. The room we were given was a blue room with what seemed to be bunk beds! We immediately complained and the room was changed for us but it still was not a patch on other Barcelo hotel rooms. The cleaner for the room was good although not a lot of cleaning happened mostly just a tidy around. The canteen dinner hall is chaos with nobody sticking to the smart rule with no shorts and flip flops a lot of people wearing inappropriate and scruffy clothing for dinner. Don't expect everything included for all inclusive in fact I would not go all inclusive here as you even had to pay €3 per day to park your car, absolutely ridiculous making people park on the road when their car park was empty. Just greedy. The spa DO NOT BOTHER SAVE YOUR MONEY the pool was dirty, and they have he cheek to ask you to buy a silly swim hat at €2 each which isn't even water proof, only a tiny indoor pool, and 2 saunas and a tiny gym, all in bed of a good bleach, not worth the money at all. If your looking for a quiet getaway avoid this hotel, it's big, brash and bold, there are far nicer Barcelo hotels and this one really has let the name down.


    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • březen 26 2017
    • Brighton, United Kingdom
    • Páry

    V1393ZXlucas

    “Lucas”


    Hotel was nice. Food was boring but tasty. But that was not the biggest problem. If the service was more prone to work it would not bother me. But there were still no plates or stools, the tables were slow but dirty. There was never any glass or mug. One downside of this hotel service in the restauarant. The person at the door was very nice and greeted the guests and when I needed something I had to walk from the end of the hall to the menegarea hall, but the usual restaurant staff would fail. The only downside for me. After this the hotel was very nice, the pool big clean rooms left the staff nice and smile always helpful.Rooms were clean. Maybe WIFI did not always work properly.


    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • prosinec 20 2015
    • Pardubice, Česká republika
    • S rodinou

    Volloda

    “Průměrný hotel”


    Jedná se o hotel spíše pro nenáročné klienty. Hotel, pokoje čisté, personál ochotný. - Jidlo nebylo ok (krom velkého výběru ovoce a čerstvě vymačkaných džusů - to ok bylo), např. ryby dobré nebyly, ve srovnání s konkurečním Iberostarem se ryby teměř nedaly jist, po grilování, co se pořádalo 2x týdně jsem měl celý den střevní problémy, po 2. jsem již grilované maso nezkoušel. Co se týče programu ALL in tak konkureční řetězce ho mají daleko rozsáhlejší. Hotel je dál od moře ale to bylo známo, tudíž to za mínus nepovažuji. + Hotel má vlastní spa s bazénem s teplou vodou. WIFI, internet v ceně. Po druhé bych do tohoto hotelu už nejel, raději když do Španělska tak do Iberostaru, sice dražší ale lepší.


    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • říjen 7 2015
    • Ostrava, Česká republika
    • S rodinou

    bric1982

    “Výborná rodinná dovolená”


    Velmi pěkný hotel na dobrém místě. Hotel je na kopci, který je opravdu krpál. Takže i mladá rodina s kočárkem měla co dělat jej vylézt. Naštěstí jsme měli půjčené auto, takže jsme do kopce pěšky moc nechodili. Co je třeba vyzdvihnout je personál (vždy usměvavý, číšníci opravdu kmitali, animátoři bavili děti i u jídla), prostředí hotelu, výborná a obměňující se kuchyně, každovečerní animační program (ať už animátorů, nebo různých hostů, za náš pobyt jsme zažili zpěváky, kapely, tanečníky, kouzelníka, akrobaty a několik vystoupení animátorů). All- inclusive bylo taky výborné, bohaté snídaně, obědy i večeře, u večeří byly co druhý nebo třetí den i tématické koutky (asijská kuchyně, arabská, čínská, mořské plody apod.). Z jídla skoro vše, občas i kozí maso, ovčí často, vždy ryby, dále jsme jedli i chobotnice, kalamáry, paellu apod. Žena si ňachňala nad sladkým a zákusky. Přes den občerstvení ve snack baru - mohli jste si připravit sandwich, hot-dog, hamburger, dát si hranolky s masem, pizzu nebo kafe a zmrzlinu. Alkoholu a drinků taky v ceně spousta, výborný je místní rum Arehucas, ten jsme si pak koupili i domů. V ceně piňa Colada a podobné drinky. Bazény hezké, udržované a čisté, s né moc slanou vodou, vlažné, dobré i pro malého. Bazén ve wellness vyloženě teplý. Kousek pod hotelem je pláž, ta se nám ale moc nelíbila, bylo na ní spousta kamenů a vstup do moře byl nic moc. Jezdili jsme na Sotavento, ta byla asi 14 km daleko, krásná, poloprázdná, velmi čistá s pozvolným vstupem do moře, když nebyl zrovna příliv. Pokoje jsou starší, hlavně na kachlích v koupelně a průsvitných vstupních dveřích je to znát. Hodně je slyšet taky přes balkonové okna. Toto vylepšit, tak by hotel měl opravdu málo slabin. Doporučujeme i výlet do vnitrozemí, moc hezké je město Betancuria, po cestě zažijete krásné výhledy, navštívili jsme i mlýn v Tiscamanitě.


    Barcelo_Canarias, Director General v zařízení Occidental Jandia Mar, odpověděl na tuto recenzi.
    Dear "bric1982", Thank you very much for your last feedback, taking a moment of your time to share your experience with other travelers. We are very happy to know that you have enjoyed all the facilities of the hotel, our all inclusive service and also that you have received a good service from the staff. In the same way, I would like to thank you about your kind words of the area - beautiful beaches of Sotavento and the former capital city in Betancuria. Please let us know when you are planning your next visit. Regards from Jandia Mar,

    HODNOCENÍ

    Round Indicators

    • červen 25 2014
    • west midlands

    slornalou

    “Skvělý hotel”


    Měla jsem z tohoto hotelu trochu obavy, protože měl dobré i špatné recenze. A jako ostatní musím připustit, že by pokoje potřebovaly vymalovat a postele nejsou zrovna pohodlné, ale není to nic strašného. Celkově mi hotel přišel čistý a uklizený. Okolí bazénu bylo hezké, spousta lehátek a hezký malý snack bar. Areál hotelu je čistý a hezký, kdo má ale problémy se schody, tak pozor, je jich tam hodně. Pláž je sice jen 10 minut pěšky, ale je to dolů z velmi prudkého kopce a je mnohem snazší dostat se dolů než nahoru. Pláž je čistá a písčitá, moře hezké, jakmile už jste u něj. Zábavný je minigolf, je tu i tělocvična, tenisové kurty, kulečník atd. Musím prohlásit, že jídlo je zde vynikající! K snídani je dobrý výběr teplého jídla, cereálií, lívanců, kontinentální snídaně atd. Večerní jídlo je každý den jiné a můžete si přidávat podle libosti. Nápoje si berete u samoobslužného baru, je zde pivo, sangria, víno, džusy, nealkoholické nápoje a káva. Obsluha vám přinese jen kořalky nebo koktejly. Jídlu bych dala 9,5/10. Počasí na Fuerteventuře může být trochu nepředvídatelné, někdy fouká hodně vítr, ale mám to ráda, je pak snesitelnější si někde poležet, a když je vítr, je méně moskytů! Může být horko, ale u chladných bazénů se osvěžíte. Mohu tento hotel v každém případě doporučit, klidná dovolená, skvělé jídlo a pití, obchody 15 minut pěšky, líbilo se mi tam.


    Barceló Jandía Mar  Hotel Family Room

    Family life under an all-day sun and the best beaches in Fuerteventura.

    Zavřít 

    Zpět Najděte hotel

    Hotely v Mexiko

    Vybrat Mexiko

    Hotely v Španělsko

    Vybrat Španělsko

    Budu cestovat z

    VŠE A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z